Log ind

DigiStore Categories

Nye medlemmer af TCR

Til potitentielt nye ryttere i TCR

Hvad skal jeg have med til træning?
Det er en god ide at medbringe et par cykelslanger, dækjern og en pumpe. Noget at spise evt. banan eller müslibar. Og selvfølgelig massere at drikke.

Hvor langt kører I til træning ?
Vi deler os som regel i to hold. Et for de små ryttere op til 14 år og et fra 14 og op. De små kører mellem 30 og 50 km, afhængig af vejr og vind. De store kører fra 60 km og op.

Hvordan bliver jeg medlem af TCR?
Du kan enten vælge bare at møde op til træning, men vi anbefaler at du møder op til en klubaften så du evt. kan få svar på nogle af alle de spørgsmål du måtte have. Hvornår er det bedst at starte ? Træning for de yngste kan startes hele året.

Det kan dog være en fordel for de ældre ryttere at starte om efteråret når sæsonen er slut. Vintertræningen er mere fællesorienteret og et godt tidspunkt for nye ryttere til at komme in i varmen så at sige.

Skal jeg have licens for at træne i TCR?
Nej det er ikke nødvendigt, det bestemmer du selv, men træningen er baseret på at rytterne skal kunne følge med i løbene.

 

Særligt til forældre til nye børn og ungdomsryttere

Hvad kræves der af udstyr?
Til at starte med ikke andet end en cykel, cykelhjelm, et par cykelhandsker og varmt tøj efter forholdene. Helst også en drikkedunk monteret på cyklen.

Hvornår kan mit barn starte cykeltræningen?
Det har vi ikke nogen fast regel om. Hvis du selv cykler med til træning kan dit barn starte allerede ved 8 års alderen. Hvis du ikke selv deltager, skal dit barn være vant til at færdes i trafikken på cykel. Men det vil i alle tilfælde være at vurderingsspørgsmål. Mød op til en klubaften så taler vi om det.

Kan jeg leje en racercykel til mit barn af TCR?
Ja muligvis. Vi har et lille antal lejecykler til rådighed. Cyklerne administreres af Bestyrelsen i klubben.