Log ind

DigiStore Categories

Medlemsfordele i TCR

Gennem sæsonen fra februar til oktober tilbyder TCR træning under ledelse af vores dygtige trænere – det er for alle på tirsdage og torsdage med start kl. 17.00. Derudover er der fællestræning i weekender, når der ikke er landevejsløb.

Du har mulighed for at købe nødvendigt tøj og udstyr til fornuftige priser som medlem af TCR.

Ønsker du at køre cykelløb og indløser licens kvitterer TCR med et sæt cykeltøj.

Hos TCR betaler du selv dine 10 første starter. Du skal samle dine kvitteringer / kontoudtog og TCR refunderer ved sæsonafslutning de starter der er udover de 10 første. Ved eftertilmelding - husk at få en kvittering. TCR refunderer dog ikke efteranmeldelsesgebyr.
Mht MTB og Cross betaler TCR dine starter når det er DCU-løb.

TCR yder normalt tilskud til licensryttere på fællesture - blandt andet træningslejr i Påsken i 2015 går turen til Hartzen, Løbsweekend i Nordtyskland i marts, Tour de Himmelfart og Tønder og Bov - nævnte ture er fællesture for TCR hvor forældre, koner, kærester og søskende også kan deltage.

Ud over ovennævnte kan nævnes at TCR betaler starter når der er tale om bl.a. DM, NM og Tidaholm.

TCR tilbyder under vinteren, træning 2 gange om ugen, styrketræning om mandagen for U17, Junior og Senior, ligeledes styrketræning om fredagen. I weekenderne er der fællestræning - lørdage på landevej og søndage på MTB.

Tags: Medlemsfordele cykelløb