Log ind

TCR tager to 1. pladser i Danmarks største etapeløb for unge

Mens mange har brugt Kristi Himmelfarts dagene til at slappe af, har flere af Team Cycling Ringsteds unge ryttere deltaget i Tour De Himmelfart i Odder. Der deltog i alt unge 750 ryttere fra hele Europa og på trods af den hårde konkurrence formåede Ringsted rytterne at hente ikke mindre end to 1. pladser. Mest suveræn var Mille Estvan Slonina, der i U11 piger vandt alle 5 etaper og samlet vandt med mere end 14 minutter ned til nummer to. Det er den største sejr til en pige nogensinde i Tour De Himmelfart. 

I U11 drenge vandt Mikkel Skoubo. Mikkel satte tingene på plads i enkeltstarten hvor han slog nærmeste forfølger med 38 sekunder. Samlet vandt Mikkel hele løbet med 27 sekunder.

I U17 drenge blev Nikolaj Mengel en flot nr. 12 i et stærkt felt med 123 ryttere fra Holland, Belgien, Norge og flere andre europæiske lande. I U13 piger blev Ida Ditlevsen nr. 17, i U15 piger blev Mathilde Estvan Slonina nr. 13, i U15 drenge kom Patrick Brady ind som nr. 51 og i U16 drenge blev Jakob Kristensen nr. 53 og Daniel Lysdal Buur nr. 55.