Log ind

TCR på træningslejr i Italien 2018

Igen i år, har TCR været i Italien for at komme i form til sæsonens cykelløb. Lørdag før påske drog flere ryttere, trænere og forældre afsted til Costermano, en by tæt på Gardasøen. Der blev det til 7 dages hård træning i de omkringliggende bjerge. Sværhedsgraden af ruter og stigninger var afpasset til niveauet af rytterne, men alle blev presset til det absolut yderste. Tirsdag var rytterne fra U17 og derover på en 135 km. tur der bl.a. bragte dem over Monte Velo, en stigning på mere en 12 km. med en gennemsnitsstigning på over 8%. Torsdag blev der afholdt bjerg-enkeltstart hvor alle ryttere deltog. Hurtigste rytter på de 8,6 km og 584 højdemeter blev Nikolaj Mengel i tiden 25,13 minutter.

Selvom der blev trænet hårdt, var der også tid til hygge og gode oplevelser, bl.a. med besøg på nogle af de lokale markeder og for nogle, en tur til Maranello – Ferrari’s hjemby.

Alle er nu klar til at gøre deres bedste i de kommende cykelløb. De unge ryttere har fokus rettet på Youth Tour, et stort internationalt etapeløb der afvikles St. bededag og weekenden efter (d. 27.-29. april). Løbet afholdes af Team Cycling Ringsted og Holbæk Cykelsport, og etaperne afvikles omkring Vigersted, Kværkeby og Brorfelde, så der bliver rig lejlighed for borgerne i Ringsted til at opleve ungdomscykelløb på allerhøjeste niveau med deltagere fra mange europæiske lande.