Log ind

klubmesterskab 2017

Team Cykling Ringsted afgør klubmesterskab og holder afslutning

Lørdag d. 7 oktober afgjorde rytterne i TCR årets klubmesterskab og senere på dagen blev 2017 sæsonen afsluttet med overrækkelse af mesterskabspokaler og flidspræmier. Fjerde løb i årets klubmesterskab blev afholdt på en rute der startede ved Haraldsted Forsamlingshus og gik igennem Allindelille og Skee. Det var rigtigt dårligt vejr med regn, megen vind og en temperatur omkring de 9-10 grader.

Det var hårdt for rytterne, men der blev kæmpet det bedste de har lært. Resultatet blev lagt sammen med resultaterne fra de tidligere løb på sæsonen og om aftenen blev klubmestrene i de forskellige klasser kåret. Inden klubmestrene blev kåret blev der uddelt pokaler til forskellige fra klubben. Årets rytter i TCR blev Mille Estvan Slonina. På trods af at Mille kun er 9 år, blev hun dobbelt Danmarksmester i enkeltstart og linjeløb i U11 piger. Det skete endda på hjemmebane i Ringsted. Derudover blev hun Sjællandsmester i parløb og linjeløb og endelig vandt hun et stort internationalt etapeløb i Odder.

Daniel Lysdal Buur blev årets fighter for ryttere i U15 eller yngre. Han møder altid til træning uanset vejret, han har forbedret sig kraftigt gennem sæsonen og så gennemfører han alle de løb han stiller op i. Tim Rasmussen blev årets fighter for ryttere fra U17 og op. Han har kæmpet sig tilbage efter skader og modgang, og så har han fået fine placeringer i de sidste cykelløb i sæsonen. Endelig blev årets leder Henning Hartvig. Henning er initiativrig, han har et godt tag på de yngste og så gør han en stor indsats for at få nye unge ryttere til klubben, bl.a. med Medaljeløb og Cykelcamp. Årets klubmestre Klubmester i U11 piger blev Mille Estvan Slonina, i U11 drenge Mikkel Skouboe, I U13 piger blev vinderen Mathilde Estvan Slonina og i U13 drenge blev det Jakob Rasmussen. I U15 drenge blev vinderen Casper Lund Larsen og i U17 drenge blev vinderen Nikolaj Mengel.

Hos de voksne fordelte klubmesterskaberne sig således. Herre A klassen blev vundet af Nicklas Bøje Petersen, C klassen vandt Nicolai Clausen, D klassen vandt Jesper SK Jensen, H50 blev vundet af Henrik Sass, Dame B vandt Hanne Bøje Christensen og endelig vandt Thomas Lenzing Kristensen Motionsklassen. Den samlede klubmester bliver afgjort i det sidste løb, og vinderen er den der kommer først over stregen på den fulde distance. Vinderen blev Henrik Sass der slog Nikolaj Mengel i en hård spurt til sidst. Selvom sæsonen er slut, er træningen til næste sæson allerede gået i gang. Der skal både cykles, løbes og styrketrænes henover vinteren så alle er klar til den nye sæson. Til påske næste år skal mange af rytterne til Italien på træningslejr så motivationen til at træne hele vinteren er helt på plads.